Nogomet

Srna: "Sami smo krivi"

Nikola Vlahović • nedjelja, 11.04.2010.
Srna: "Sami smo krivi"
Foto: Davor Sajko

U sklopu 24. kola ukrajinske Premier lige, Šahtar našeg Darija Srne, odigrao je mršavih 0:0 protiv Dnjipra, te je izgubio čelo ljestvice...

Kapetan Šahtara i hrvatski reprezentativac Darijo Srna, nije bio baš raspoložen nakon što je njegov klub izgubio dva važna boda u utakmici protiv Dnjipra, jer im je vrh ljestvice preuzeo Vukojevićev i Sablićev Dynamo.

Da su odigrali vrlo lošu utakmicu priznao je i sam Darijo. "Sve smo imali u svojim rukama. Nije Dnjipro osvojio bod, nego smo mi izgubili dva, bila je to naša najlošija utakmica na Donbas Areni. Ako želimo osvojiti naslov onda moramo igrati drugačije", rekao je Srna za službenu klupsku stranicu.

Dnjipro je uspio nametnuti svoju igru od prve minute i nije dopustio Šahtaru da se razigra. "Oni su odigrali odličnu utakmicu. Ako budu tako igrali i protiv drugih klubova u ligi mogu uhvatiti treće mjesto na ljestvici", dodao je Srna.

Dnjipro je oduzeo bodove Šahtaru i u prvom dijelu sezone, kada je bilo 2:2. "Uvijek protiv nas budu dodatno motivirani. Međutim, sve je ovisilo o nami, ali nismo uspjeli zabiti gol i samo sebi možemo zahvaliti na tome", ironično je zaključio Darijo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!