Vodeni sportovi

Oblak prizemljio i vaterpoliste

Maja Giljanović • nedjelja, 18.04.2010.
Oblak prizemljio i vaterpoliste
Foto: Sandro Donda

Svjetska organizacija vodenih sportova zbog vulkanskog je oblaka pepela koji se iz Islanda proširio Europom i paralizirao zračni promet odgodila utakmicu šestog kola kvalifikacija Svjetske lige između Hrvatske i Grčke. Datum odigravanja utakmice nije poznat, FINA ju je odgodila najmanje za tjedan dana, ali upitno je hoće li termin odgovarati i jednom i drugom Savezu.

Vulkan Eyjafjallajökull koji se od prošle nedjelje od Islanda širi Europom i frustrira putnike diljem svijeta odgodio je i utakmicu šestog kola kvalifikacija Svjetske lige između Hrvatske i Grčke.

Utakmica u Dubrovniku trebala se igrati u utorak, a novi termin još nije poznat. Svjetska organizacija vodenih sportova preporučila je odgodu od tjedan dana, ali pitanje je hoće li navedeni datum odgovarati i jednom i drugom Savezu.

Vezane vijesti

Hrvatska reprezentacija svoju je vizu za Niš i završni turnir Svjetske lige izborila i prije gostovanja Grčke. Igrači Ratka Rudića, srebrni u Svjetskoj ligi prošle godine, prošli su mjesec pobijedili Rusiju u Kirišiju (12:7), a svesrdno nam je pomogla i Makedonija Dalibora Perčinića, Zdravka Delaša, Igora Računice, Edija Brkića i Danijela Benića trijumfom u prošlom kolu u Skoplju nad Grčkom (7:6).

Skupina B:
1.HRVATSKA 13
2.Grčka 8
3.Rusija 6
4.Makedonija 3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!