Nogomet

Ronaldinho: "Igrat ću na SP-u"

Mihaela Bradovski • srijeda, 21.04.2010.
Ronaldinho: "Igrat ću na SP-u"
Foto: EPA

Bez obzira što ga Dunga u posljednje vrijeme nije zvao u reprezentaciju, Ronaldinho je uvjeren kako će igrati na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi te se vratiti s naslovom prvaka svijeta...

U kakvoj god bio formi, Ronaldinho nikada nije imao problema sa samopouzdanjem. Brazilski izbornik Dunga posljednji put u službenoj utakmici ga je koristio u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo kada je protiv Perua 1. travnja prošle godine igrao posljednjih 13 minuta umjesto Elana, no Ronaldinho vjeruje kako će biti pozvan za Svjetsko prvenstvo u južnoj Africi.

"Ne mogu zamisliti Svjetsko prvenstvo bez Ronaldinha na travnjaku. To mi se čini nemogućim i čim zamislim SP bez mene, osjećam se jako loše. Tada si obećam kako ću predstavljati Brazil u Južnoj Africi i sa suigračima se vratiti s trofejom u ruci" rekao je Ronaldinho u intervjuu za talijanski magazin Chi.

Ronaldinho je prvi asistent Serie A i podignuo je igru na razinu više u odnosu na prošlu sezonu stoga vjeruje kako će u brazilskoj reprezentaciji doći do brojke od više od 90 nastupa. Zasad je na 87 nastupa uz 32 postignuta gola.

Što se tiče talijanskog prvenstva, niti tu ne gubi nadu. "Gotovo je tek kada ispadnemo i matematički. I dalje imam vjeru, svaka utakmica bit će velika borba i ja sam na to spreman."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • beaver21.04.2010. u 23:00
    steta sto je prokockao karijeru...
    beaver