Nogomet

Još jedna Antićeva briga

Nikola Vlahović • utorak, 27.04.2010.
Još jedna Antićeva briga
Foto: Sandro Donda

Srpski reprezentativac i napadač Zenita, Danko Lazović, ozlijedio je butni mišić i očekuje ga duža pauza te je upitan i nastup na Svjetskom prvenstvu.

Suigrač našeg Ivice Križanca, Danko Lazović, ozlijedio se u 43. minuti prvenstvene utakmice između Zenita i Tereka. Napadač je osjetio bol u butnom mišiću i morat će pauzirati najmanje mjesec dana.

Neugodna ozljeda iznenadila je napadača koji je istaknuo da je pred njim važno razdoblje kako u klubu tako i u reprezentaciji. "Dok sam trčao osjetio sam oštru bol i nisam mogao dalje igrati. Ozljeda se nije dogodila tijekom duela jer sam bol osjetio dok sam trčao i oko mene nije bilo nikoga", rekao je Lazović.

Izbornik Srbije, Radomir Antić, već je ostao bez dvojice važnih reprezentativaca uoči Svjetskog prvenstva. Naime, zbog ozljede su otpali Boško Janković i Ivica Dragutinović.

"Ova me ozljeda veoma uznemirila jer je ispred mene važno razdoblje kako u klubu tako i u reprezentaciji", dodao je Lazović koji je u Zenit stigao u siječnju ove godine, a prije nego je došao u Rusiju Lazović je igrao za nizozemski PSV.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!