Nogomet

Svjetski prvaci objavili pripremni kadar

Borna Rupnik • ponedjeljak, 03.05.2010.
Svjetski prvaci objavili pripremni kadar
Foto: EPA

Marcello Lippi, izbornik aktualnih svjetskih prvaka, objavio je popis reprezentativaca na koje računa za kratke ovotjedne pripreme...

Kako se bliži kraj klupske sezone, zahuktavaju se reprezentativne pripreme za odlazak na Svjetsko prvenstvo, a Talijani će se sredinom ovog tjedna na dva dana okupiti u Rimu.

Izbornik Marcello Lippi pozvao je za tu priliku 29 nogometaša koji će se pokušati nametnuti za mjesto u zrakoplovu za Južnoafričku Republiku. Među pozvanima nema igrača Rome i Intera, koji u srijedu igraju finale Talijanskog kupa, a Lippiju ništa ne brani da na konačan popis reprezentativaca doda još neka poznata imena.

Na Lippijevom popisu nalaze se sljedeći igrači:

Vratari: Gianluigi Buffon (Juventus), Morgan De Sanctis (Napoli), Federico Marchetti (Cagliari) i Salvatore Sirigu (Palermo)

Braniči: Salvatore Bocchetti i Domenico Criscito (Genoa), Leonardo Bonucci (Bari), Fabio Cannavaro, Giorgio Chiellini, Fabio Grosso i Nicola Legrottaglie (Juventus), Mattia Cassani (Palermo), Christian Maggio (Napoli) i Gianluca Zambrotta (Milan)

Vezni igrači: Mauro Camoranesi, Antonio Candreva i Claudio Marchisio (Juventus), Andrea Cossu (Cagliari), Gennaro Gattuso i Andrea Pirlo (Milan), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria) i Simone Pepe (Udinese)

Napadači: Marco Borriello (Milan), Antonio Di Natale (Udinese), Alberto Gilardino (Fiorentina), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria) i Fabio Quagliarella (Napoli).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.05.2010. u 17:40
    hahahahaha...vasi komentari su rekli sve...ma kakav probni sastav ovi su igraci.... katastrofa...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.05.2010. u 14:32
    starači dom...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.05.2010. u 13:06
    a ovo je probi sastav..Čekamo pravi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.05.2010. u 12:39
    ako ovi ikoga pobjede...
    Obrisan korisnik