Nogomet

Video: Morales strijelac za Čile

Borna Rupnik • četvrtak, 06.05.2010.
Video: Morales strijelac za Čile
Foto: Kristijan Komarica

Pedro Morales ipak je dobio još jednu priliku nametnuti se izborniku Marcelu Bielsi, a iskoristio ju je odlično, pogotkom nakon samo 62 sekunde igre...

Čile je u prijateljskom ogledu odmjerio snage s reprezentacijom Trinidada i Tobaga, a Dinamov veznjak Pedro Morales dobio je od svog izbornika Marcela Bielse povjerenje od prve minute. A već je na ulasku u drugu postigao pogodak, prvi za svoju zemlju.

Bio je to samo uvod u čileansku pobjedu, koju je drugim pogotkom svoje reprezentacije potvrdio Sebastian Toro početkom drugog poluvremena. Čile će na Svjetskom prvenstvu nastupiti u skupini sa Španjolskom, Švicarskom i Hondurasom.

Argentina je u svom pripremnom okršaju pobijedila Haiti 4:0, pri čemu je Diego Maradona na teren poslao sastav složen od igrača koji igraju u domaćoj ligi.

Dva se puta u strijelce upisao Facundo Bertoglio, a po jednom su mrežu Haitija zatresli Martin Palermo te Sebastian Blanco.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.05.2010. u 19:14
    Je, jedini je. Chago je igrao neke prijateljske prošle sezone za kamerun, ali je u Dinamu pao u drugi plan nakon toga. Ne znam koliko su ga pratili u Istri, doduše.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik06.05.2010. u 17:34
    bravo majstore :)
    Obrisan korisnik
  • Morales06.05.2010. u 11:01
    Ako ga povede na svjetsko on ce biti,ako se ne varam,jedini igrac iz HNL-a na SP-u...ili sam u krivu?
    Morales
  • Obrisan korisnik06.05.2010. u 10:58
    bravo pedro...
    Obrisan korisnik