Nogomet

Kranjčar pozvao Đalovića

Edvard Burić • četvrtak, 06.05.2010.
Kranjčar pozvao Đalovića
Foto: Lario Tus

Napadač HNK Rijeke Radomir Đalović dobio je poziv izbornika Crne Gore Zlatka "Cice" Kranjčara za predstojeće dvije prijateljske utakmice protiv Albanije i Norveške.

Na adresu HNK Rijeke stigao je poziv Radimiru Đaloviću na okupljanje reprezentacije uoči dvije prijateljske utakmice koje će reprezentacija Crne Gore odigrati u sklopu priprema za novi kvalifikacijski ciklus.

Crna Gora će snage odmjeriti s Albanijom i Norveškom. Prvi susret biti će odigran u Podgorici 25. svibnja protiv Albanije, a samo četiri dana kasnije na rasporedu je utakmica u Oslu protiv Norveške.

Kranjčar u ove dvije prijateljske utakmice neće moći računati na Stevana Jovetića koji će u to vrijeme biti u Kanadi s Fiorentinom kao ni na Nikolu Drinčića koji se još nije oporavio od ozljede.

Prvi put u reprezentaciju je pozvan obrambeni igrač Nacionala (Portugal) Žarko Tomašević koji će u ove dvije utakmice vrlo vjerojatno debitirati za reprezentaciju svoje zemlje. Igrač Rijeke Radomir Đalović je do sada ostvario 12 nastupa, a u strijelce se upisao četiri puta. Od igrača koji su pozvani za ovu akciju Đalović se nalazi na drugom mjestu po broju postignutih golova, odmah iza napadača Rome Mirka Vučinića koji na svom kontu ima osam reprezentativnih pogodaka u 16 nastupa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!