Nogomet

Da vam SP ne bude truba

Sportnet • ponedjeljak, 17.05.2010.
Da vam SP ne bude truba
Foto: FaH

Dok se polako spuštaju zastori na klupsku sezonu, oči ljubitelja nogometa okreću se prema JAR-u. U nedostatku vlastitih očekivanja hrvatska se javnost u potpunosti može posvetiti nogometu, a Sportnet.hr za vas je priredio bogatu podcjelinu na kojoj ćete moći pronaći sve što vas zanima ili uopće može zanimati o Svjetskom prvenstvu...

Ako postoji štogod dobro u činjenici da se Hrvatska po prvi puta u svojoj povijesti nije plasirala na svjetsko prvenstvo, onda je to spoznaja da nogometne zaljubljenike ovoga ljeta neće "daviti" raznorazni "selebritiji" i ljepotice koje svake četiri godine otkriju tu čudesnu igru zvanu nogomet. Ovoga puta SP će biti u središtu zanimanja samo onih koje zaista zanima nogomet, a za takve će Sportnetova podcjelina SP 2010., pokrenuta u suradnji s kladionicom Expekt biti odličan izvor informacija.

Na podcjelini već sada, više od mjesec dana prije početka turnira, možete pronaći reportaže o gradovima domaćinima i pripadajućim stadionima, profile najboljih igrača svake reprezentacije sudionice, kao i feljton o svim do sada odigranim svjetskim prvenstvima. Dakako, osnovni podaci o reprezentacijama i izbornicima, raspored i rezultati natjecanja, rosteri momčadi (kada budu do kraja definirani), ljestvice strijelaca i asistenata - sve je to sastavni dio podcjeline SP 2010..

Uoči početka SP-a čekaju vas razni tematski tekstovi, profili svih reprezentacija, najave skupina i natjecanja, kako iz pera Sportnetovih novinara, tako kroz razmišljanja hrvatskih stručnjaka.

A kada prvenstvo počne, Sportnet.hr će se potruditi biti mjesto gdje provodite svo vrijeme dok ne gledate utakmice - na najbrže i najbogatije najave, izvještaje i izjave ste već naviknuli, a čekaju vas i bogat(ij)a statistika, kolumne, svakodnevni komentari Bernarda Jurišića i Tomislava Pacaka, dojmovi eminentnih trenera i razne analize razloga (ne)uspjeha određenih reprezentacija.

Za zabavu će i ovoga puta poslužiti Sportnetov Manager, interaktivna igra u kojoj ćete moći sastaviti momčad od igrača koji će igrati na SP-u i sukladno njihovim učincima osvajati bodove, a pripremamo i još poneko iznenađenje kako bismo vama (i nama) odagnali misli s činjenice da dresova s kvadratićima ovoga puta neće biti na svjetskoj smotri.

Ako i Vi imate ideju što biste voljeli vidjeti na Sportnetu tijekom SP-a - javite nam se i učinite podcjelinu SP 2010. još boljom!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.05.2010. u 10:01
    aj ća..sportnet manager :D ,već planiran uigrat neku ljutu selekciju,sa napadom villa-messi :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 20:55
    to, sportnet manager :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 17:38
    slažem se
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 15:33
    Pre ces videti NLO iznad svoje kuce
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 14:14
    Volio bi vidit kako moji orlovi (Nigerija) osvajaju SP.
    Obrisan korisnik