Nogomet

Ferdinand: "Spreman sam"

Vedran Babić • subota, 15.05.2010.
Ferdinand: "Spreman sam"

Važna karika engleske obrane, Rio Ferdinand, izjavio je kako se osjeća spremnim te da su problemi s leđima stvar prošlosti. Također, ne krije vjeru da će sada ponovo biti u prvom planu izbornika Fabija Capella.

Nakon što je Capello zaprijetio Ferdinandu da će ga izostaviti s konačnog popisa putnika za Južnu Afriku ako ne bude 100 posto spreman, 31-godišnji stoper Manchester Uniteda uzvratio je kazavši kako je potpuno spreman za sve napore koji ga čekaju.

"Nikada mi nije palo na pamet da ću zbog ove ozljede propustiti SP. Bio sam frustriran i ja, ali i klub, i općenito bila je ovo razočaravajuća sezona za nas. Bilo kako bilo, nema dvojbe da ću biti svjež i prepun energije za nastup u Južnoj Africi."

Vezane vijesti

Ferdinand je zbog problema s leđima ove sezone upisao samo 12 nastupa u Premier ligi, no: "Osjećam se dobro. Prošlog vikenda sam načuo neke priče da neću biti spreman za utakmicu protiv Stokea, a trenirao sam deset dana uoči utakmice i to bez ikakvih poteškoća. Ali eto, neke stvari se svejedno napišu u medijima pa ti ne preostaje ništa drugo nego se nasmijati tome ako možeš", zaključio je Ferdinand.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!