Nogomet

Domenech skratio popis

Nikola Vlahović • ponedjeljak, 17.05.2010.
Domenech skratio popis

Francuski izbornik, Raymond Domenech, danas je objavio novi spisak reprezentativaca za Svjetsko prvenstvo te se sad na njemu nalaze 24 nogometaša.

Nakon što je prošli tjedan objavio listu od 30 igrača koje ima u svojim planovima za nadolazeće Svjetsko prvenstvo, Raymond Domenech, danas je objavio novi spisak koji je skraćen za šest igrača.

Među francuskim reprezentativcima više nisu vratar Mickael Landreau, braniči Adil Rami i Rod Fanni, veznjaci Hatem Ben Arfa i Yann M'Vila, a od napadača je otpao Jimmy Briand.

Konačna 23 igrača koja će otputovati u Južnoafričku Republiku trebala bi biti poznata 27. svibnja, a zanimljivo je da je među Tricolorima ostao ozlijeđeni branič Arsenala William Gallas.

Vratari: Hugo Lloris (Lyon), Steve Mandanda (Marseille) i Cedric Carrasso (Bordeaux)

Braniči: William Gallas, Bakary Sagna, Gael Clichy (Arsenal), Eric Abidal (Barcelona), Patrice Evra (Manchester United), Marc Planus (Bordeaux), Anthony Reveillere (Lyon) i Sebastien Squillaci (Sevilla)

Vezni: Abou Diaby (Arsenal), Alou Diarra, Yoann Gourcuff (Bordeaux), Lassana Diarra (Real Madrid), Florent Malouda (Chelsea), Jeremy Toulalan (Lyon), Franck Ribery (Bayern München) i Mathieu Valbuena (Marseille)

Napadači: Nicolas Anelka (Chelsea), Djibril Cisse (Panathinaikos), Andre-Pierre Gignac (Toulouse), Sidney Govou (Lyon) i Thierry Henry (Barcelona)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 15:39
    ovaj domeneh ne zove ben arfu i nasrija...aj dobro eto neka njih ne zove...al ko ce mu igrat u obrani stopera ce igrat chlicy...a di je mexes,njemu se jadnome neda igrat svjetsko
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 01:27
    treba im neki dobar playmaker odkad je otisao zidane nema takvog i osjeti se na rezultatu i onda jos ovaj domenech ne zove nasrija i ben arfu, kreten glupi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.05.2010. u 01:20
    Po meni to nisu enigme nego persone benigne...
    Obrisan korisnik
  • Bogomdani17.05.2010. u 20:58
    Dungi rezultati daju za pravo da zove koga hoće. A ovaj Domenech... Samo mu želim da ispadne u prvom krugu i da ga Francuski nogometni savez ostavi na mjestu izbornika još koji kvalifikacijski ciklus, a što se mene tiče neka tamo ostane doživotno. Nadam se da će se i Hrvatska jednom naći u... [više na forumu]
    Bogomdani
  • Obrisan korisnik17.05.2010. u 18:08
    Jos jedan umjetnik manje Ben Arfa...ovaj je lud generalno
    Obrisan korisnik