Nogomet

Kaka: "Bit ću pravi u Južnoj Africi"

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.05.2010.
Kaka: "Bit ću pravi u Južnoj Africi"
Foto: EPA

Jedan od onih koji se nadaju kako će isprati gorak okus slabije sezone dobrim nastupom na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi je brazilska zvijezda Kaka...

U Milanu je dominirao i borio se za titulu jednog od najboljih igrača svijeta, međutim prelaskom u Real uslijedile su i slabije igre, problemi s ozljedama i Kaka više nije bio onaj pravi. Dobar nastup u Južnoj Africi i osvajanje naslova svjetskog prvaka s Brazilom isprali bi gorak okus kakav je ostavila ova sezona za njega.

"Otići ću još u Sao Paulo gdje ćemo obaviti dodatne testove i vidjeti u kakvom sam fizičkom stanju. Vjerujem kako neće biti nikakvih problema i da ću na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi biti 100 posto spreman", izjavio je Kaka.

Kaka sigurno nije očekivao ovako za njega ispodprosječnu sezonu kada je prelazio iz Milana u Real. Dočekan je kao velika zvijezda, međutim izostao je njegov pravi učinak kao i kod dobrog dijela momčadi u onim najvažnijim susretima.

"Imao sam jako tešku sezonu, ali postoji veliki broj slučajeva gdje su igrači nakon slabije klupske sezone igrali jako dobro na Svjetskom prvenstvu. Uopće nisam zabrinut, vjerujem u svoje mogućnosti", dodao je brazilski veznjak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!