Košarka

Bilbao se rješava Damira Markote

Mihaela Bradovski • srijeda, 19.05.2010.
Bilbao se rješava Damira Markote
Foto: Bruno Blumenschein

Ako je suditi prema izjavama trenera Bizkaije iz Bilbaa Fotisa Katsikarisa, Damir Markota sljedeće sezone neće nositi dres ove momčadi. Osim Markote, Bilbao će se riješiti i Jeromea Moisa...

Hrvatski internacionalac Damir Markota sve je dalje od ostanka u Bilbau. Iza Markote je loša sezona u kojoj se nije nametnuo i u završnom intervjuu za El Correo trener Bilbaa Fotis Katsikaris nije poslao baš ohrabrujuću poruku hrvatskom reprezentativcu.

"Damir Markota je mlad i vrlo talentiran igrač. Ipak, mislim da bi za njega bilo najbolje da pronađe neki drugi klub", rekao je Katsikaris naznačivši kako na Markotu neće računati u sljedećoj sezoni.

Ove sezone Markota je u ACB ligi dobivao manju minutažu nego je očekivao i prosječno je ubacivao 4,3 poena čemu je dodao 3,4 skoka po susretu.

Osim na Markotu, Katsikaris neće računati niti na Jeromea Moisa kojem je također poručio kako je došlo vrijeme za rastanak. Klub je već napustio Renaldas Seibutis, a glavni cilj tijekom ljeta Katsikarisu će biti zadržati Axela Hervellea koji je ovu sezonu proveo u Bilbau na posudbi iz madridskog Reala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.05.2010. u 13:38
    opet upa u dugove:) :) :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.05.2010. u 12:00
    Potpisuje za Zagreb iduce godine...birtija nec je sponzor ugovora
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.05.2010. u 11:52
    jednostavno ne zelim vjerovati da ne zele zadrzati igraca kojeg, uz veliki talent u sutiranju na kos na kvartovskom igralistu i igri 1 na 5 u dvorani, krase i vrhunske ljudske osobine. Katsikaris ce jako pozaliti
    Obrisan korisnik