Nogomet

Krasić: "Obećavam da neću razočarati"

Borna Rupnik • srijeda, 26.05.2010.
Krasić: "Obećavam da neću razočarati"
Foto: EPA

Nogometni reprezentativac Srbije Miloš Krasić ne želi se zadovoljiti samim plasmanom na Svjetsko nogometno prvenstvo. Odmjerava barem plasman u drugi krug natjecanja...

Reprezentacija Srbije borit će se na svjetskoj smotri u Južnoafričkoj Republici za prolazak skupine s Njemačkom, Australijom i Ganom, a Miloš Krasić je uvjeren da je to itekako ostvariv cilj.

"Nisam jedan od onih koji poslije jednog uspjeha, kao što je plasman na Svjetsko prvenstvo, stoji na mjestu. Želim naprijed, što za početak znači pobjedu protiv Gane", izjavio je veznjak moskovskog CSKA za srpske medije.

"Srbija se voli nadigravati i igrati za gol više. Poštujemo sva tri suparnika, ali želimo dominaciju Srbije na terenu. Vjerujem da možemo do drugog kruga, što je primaran i realan cilj", dodao je Miloš Krasić.

A igra ekipe pod vodstvom Radomira Antića mogla bi u velikoj mjeri ovisiti upravo o Krasićevom učinku. "Obećavam da neću razočarati. Stekao sam sigurnost i neću dopustiti svojim čuvarima da me lako zaustave. Ipak, najvažniji je kolektiv", kaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.05.2010. u 16:52
    ma krasiću moj krasni mene nikad ne možeš razočarat.......odi u arsenal i dignut ću ti spomenik
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.05.2010. u 12:23
    Moguće je,dapaće i realno - jer za razliku od Gane znaju igrati strateški pametni nogomet.
    Obrisan korisnik