Nogomet

Martino: "Zabrinut sam uoči Italije"

Antonija Pavlić • srijeda, 26.05.2010.
Martino: "Zabrinut sam uoči Italije"
Foto: Sandro Donda

Paragvajski trener Gerardo Martino priznao je kako se pribojava otvarajuće utakmice Svjetskog prvenstva protiv Italije, nezadovoljan nedavnom prezentacijom svojih izabranika u prijateljskoj utakmici s Irskom u Dublinu...

Paragvajski izbornik Gerardo Martino priznao je poslije prijateljske utakmice s Irskom u Dublinu kako će teško zaprijetiti Italiji u otvarajućoj utakmici Svjetskog prvenstva 14. lipnja.

"Kada razmišljam o Italiji, sve me zabrinjava; svjetski su prvaci", kazao je. "Protiv Irske smo učinili više krupnih pogrešaka, a jedna od njih nas je i koštala poraza."

Momčad Giovannija Trapattonija Paragvaj je porazila s 2:1, a jedini je pogodak za reprezentaciju koju za dva tjedna očekuje najveći sportski događaj u protekle četiri godine, postigao debitant Lucas Barrios.

"Uzimajući u obzir pogreške koje smo činili kontra Irske i kvalitetu talijanskih napadača, svaki bi naš krivi korak u toj utakmici mogao biti fatalan", zaključio je istaknuvši ipak i pozitivnu stranu - zadovoljstvo prezentacijom i zalaganjem Lucasa Barriosa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!