Nogomet

Van Gaal: "Ne vidim svoje na vrhu"

Borna Rupnik • četvrtak, 27.05.2010.
Van Gaal: "Ne vidim svoje na vrhu"
Foto: EPA

Bayernov trener Louis van Gaal svojim nogometašima ne daje velike šanse za osvajanje naslova Svjetskog prvaka. Na tronu vidi dvije reprezentacije čijih predstavnika nema u njegovom klubu...

Louis van Gaal nakon dvostruke krune u Njemačkoj i finala Lige prvaka može u miru i sa zadovoljstvom pratiti Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, no ne vjeruje da će se netko od njegovih pulena u München vratiti s naslovom prvaka.

"Da budem iskren, ne vidim svoje nogometaše na vrhu, u ulozi svjetskih prvaka", izjavio je nizozemski stručnjak njemačkim medijima.

Ako se njega pita, najbliže tom uspjehu je stoper Martin Demichelis, koji će nastupati za Argentinu. "Argentina ima vjerojatno najbolju momčad. Međutim, mislim da je jednako važno imati i dobrog trenera", jasno je izrazio svoje mišljenje o nekim potezima Diega Maradone.

S naslovom u ruci vidi - favorite. "Mislim da će titulu kući ponijeti Španjolska ili Brazil", prognozirao je Louis van Gaal, kojeg uz reprezentativni nogomet ne vežu lijepe uspomene. Njegova je Nizozemska propustila nastup na svjetskoj smotri 2002. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.05.2010. u 07:53
    iako ih ne volim, mislim da ne bi trebalo isključiti engleze iz kruga favorita. poglavito od kada ih trenira capello
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik27.05.2010. u 20:59
    Svakako su Brazil i Španjolska u najužoj konkurenciji za naslov, no šansu ima i Nizozemska, a neki Nizozemci ipak igraju u Bayernu.Al svojim zemljacima ne smije dati šansu jer ih ne trenira on.A sam se zapravo najviše i osramotio kao nacionalni selektor.
    Obrisan korisnik