Nogomet

Messi: "Nismo među tri favorita"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.05.2010.
Messi: "Nismo među tri favorita"
Foto: EPA

Oči javnosti u Južnoj Africi bit će usmjerene prema dvojici velikih Argentinaca - Lionelu Messiju i Diegu Maradoni. Messi uoči odlaska na jug Afrike poručuje kako će njegova reprezentacija učiniti sve da dođe do naslova, ali nije među tri favorita...

Leo Messi smatra kako Argentina nije među glavnim favoritima za naslov prvaka svijeta, međutim unatoč tome vjeruje kako može otići daleko.

"Engleska, Španjolska i Brazil su prvi favoriti za osvajanje naslova svjetskog prvaka. Sve tri reprezentacije su izuzetno jake i sposobne napraviti puno na ovom natjecanju. Na Svjetsko prvenstvo su se kvalificirali s lakoćom i to pokazuje njihovu snagu", smatra Messi.

Argentina se nije tako lako kvalificirala, imala je priličnih problema i možda je Messi ne navodi kao jednog od favorita, ali duboko vjeruje kako su sposobni napraviti veliki rezultat.

"Imali smo puno problema u kvalifikacijama, ali to je prošlost, to je iza nas i nadam se kako će ovo biti moj i argentinski turnir. Od nas se puno očekuje i ne smijemo razočarati", kaže Messi.

Messi se dobro nosi s kritičarima koji tvrde kako u dresu reprezentacije ne igra niti približno dobro kao u dresu Barcelone. "Meni je čast nastupati za reprezentaciju, uvijek mi je bio san nositi argentinski dres i svjestan sam odgovornosti. Mogu samo reći kako ću činiti sve da i u reprezentaciji igram kao i u Barceloni", dodao je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 16:54
    ne može on igrat u repki jer nitko neće radit za njega
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 16:06
    pa onda to i dokazi i digni argentinu na krov svijeta
    Obrisan korisnik