Nogomet

Capello: "Imam 20 imena"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 30.05.2010.
Capello: "Imam 20 imena"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Izbornik Engleske Fabio Capello polako se približava brojci od 23 igrača koje će voditi na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku. Prema njegovim riječima, otvorena su još tri mjesta...

Izbornici polako objavljuju 23 imena koja će nastupati na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a jedan od onih koji još uvijek ima neke dvojbe je i Fabio Capello. Capello se nada kako će mu u narednih dan-dva sve postati jasnije, a prijateljski dvoboj protiv Japana danas je za neke posljednja šansa za hvatanje vize.

"Više-manje znam dobar dio putnika. Ne svih 23, ali znam 20 imena. Bit će mi jako teško priopćiti prekobrojnima kako neće putovati u Južnu Afriku, svi su sjajno trenirali. Jako sam sretan kako su svi radili, ali moram izabrati samo 23 imena", rekao je Capello.

Capello trenutno na raspolaganju ima 30 igrača i morat će se zahvaliti čak sedmorici. Jedini o kojem će mišljenje dati liječnička služba je Gareth Barry dok će za ostale biti presudno ono što će pokazati na terenu.

Iako, naravno, nema potvrde koji se bore za Južnu Afriku, mediji nagađaju kako će uz Barryja za preostala tri mjesta kandidirati i Michael Dawson, Shaun Wright-Phillips, Scott Parker, Tom Huddlestone, Darren Bent, Leighton Baines, Stephen Warnock, Joe Cole i Adam Johnson.

Danas u 14:15 sati Engleska igra protiv Japana.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.05.2010. u 13:07
    ..bez razmišljanja bi u te 3 smjestio Joe Colea,Darrena Benta i Wright-Phillips..Cole i Phillips su kamikaze po krilima,možda nisu za prvih 11,al kad uđu sa klupe mogu donijeti prevagu..npr.,već vidim situaciju kad su englezi u nepovoljnoj situaciji,ova dvojica uđu,svaki na jedno krilo i ubijaju... [više na forumu]
    Obrisan korisnik