Nogomet

Löw neće zvati nove igrače

Branimir Korać • ponedjeljak, 31.05.2010.
Löw neće zvati nove igrače
Foto: EPA

Joachim Löw je ranije objavio popis od 27 kandidata za nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, međutim popis su mu narušile ozljede. Ostao je već bez trojice igrača, ali unatoč tome neće zvati nove igrače...

Njemački izbornik Joachim Löw neće se na kraju "zamjeriti" četvorici igrača kojima je trebao reći kako ne idu na Svjetsko prvenstvo. Trojicu su otpisale ozljede i Löw je, ne svojom voljom, ostao na 24 imena. Do sutra će morati prekrižiti tek još jednog igrača.

Iako mu se kadar stanjio, odlučeno je kako neće zvati nove igrače. U Južnu Afriku odlaze s ovim snagama koje su mu ostale što je donekle i logično jer "srećom" po njega ozljede nisu posebno napale jednu liniju da se ne bi mogao na kraju kvalitetno posložiti.

"Ne razmišljamo o novim igračima. Na pripremama imamo dosta igrača i baš zbog tih potencijalnih ozljeda i zovete više igrača na pripreme kako bi mogli uskočiti umjesto nekih koji su u prvom planu. Svi igrači su u vrhunskoj formi i nema razloga za neke velike promjene", dodao je kapetan reprezentacije Philipp Lahm.

Podsjećamo, Löw je od objavljivanja popisa od 27 imena ostao bez Michaela Ballacka, Christiana Träscha te na kraju i Heika Westermanna. Još ranije zbog ozljeda su otpali veznjak Simon Rolfes i vratar Rene Adler.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!