Nogomet

Prva pobjeda međimurske reprezentacije

Ivana Strahija • četvrtak, 03.06.2010.
Prva pobjeda međimurske reprezentacije
Foto: Sandro Donda

Selekcija Međimurja je na Tijelovo gostovala u Podturnu i upisala svoju prvu pobjedu. Izbornik Miljenko Dovečer pohvalio je svoje pulene, a smatra da će igranje u takvoj selekciji mladim nogometašima dati priliku da se pokažu jačim klubovima.

Nakon što je svoju prvu utakmicu selekcija Međimurja odigrala protiv U21 reprezentacije Hrvatske i izgubila s 0:3, upisana je i prva pobjeda. Do nje su izabranici Miljenka Dovečera došli u Podturnu, gdje su svojim nastupom uveličali Dan Općine Podturen.

Selekcija Međimurja pobijedila je selekciju Podturna s 5:1. Gol za domaću momčad Podturna postigao je Drvoderić, dok su za selekciju Međimurja pogodili Antonović, Zavrtnik, Pintarić, Šoštarić i Hadžić.

Vezane vijesti

Izbornik Dovečer bio je iznimno zadovoljan što je selekcija Međimurja nastavila svoj rad: "Mislim da će mnogim momcima, posebno onima mlađima, to pomoći da se proguraju u jače klubove. I danas sam vidio dobre poteze pojedinaca, utakmicu su momci odradili jako dobro i vidim da im je zadovoljstvo igrati za selekciju."

Međimurci su u Podturnu jako lijepo primljeni, pa se cijelo izaslanstvo, od izbornika Dovečera i trenera Darka Stamenkovića do glasnogovornika Miljenka Ovčara i direktora Deana Panića, zahvaljuje svojim domaćinima. O tome pak kako je primljena ideja selekcije Međimurja dovoljno govori činjenica da momci već imaju dogovorenu iduću "gažu", 25. lipnja gostuju u Goričanu, uz proslavu Dana Općine.

Iako je selekcija nastala kao ad-hoc ekipa pred susret s hrvatskom reprezentacijom, čini se iz priloženog da će potrajati barem još jedno vrijeme.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack04.06.2010. u 00:09
    bolje to nego da krpaju ekipu sa 4 brazilca i makedoncom i početnom sastavu,ko ove sezone..a ovi Brazilci ionak ne donose neam ti pojma kakvu prevagu
    Captain Jack
  • dany198303.06.2010. u 22:55
    e tako nekako bi trebalo izgledat i NK MEĐIMURJE,s domacim igracima
    dany1983