Nogomet

Meksiko ne zabrinjava Azzurre

Mihaela Bradovski • petak, 04.06.2010.
Meksiko ne zabrinjava Azzurre
Foto: EPA

Napadač Fiorentine Alberto Gilardino nije iznenađen porazom od Meksika. Dio priprema u kojem se Azzurri nalaze klasično je naporan pa porazi poput spomenutog nisu alarmantni...

Do susreta s Paragvajem ostalo je nešto manje od dva tjedna, a osim poraza Italija je u pripremnom okršaju s Meksikom izgledala iscrpljeno i bezidejno. No nitko u talijanskom reprezentativnom kampu nije pretjerano zabrinut.

"Ovo je normalna reakcija na 15 dana intenzivnih treninga. Uz sve to, protivnička momčad iza sebe već ima nekoliko utakmica", kratko je nakon susreta pojasnio Gilardino.

Umor stvara probleme svim sudionicama Svjetskog prvenstva stoga se niti Lippijeva squadra ne uzbuđuje previše oko loših rezultata. "Zbog nekih specifičnih vježbi noge su nam teške. To je razlog tome što smo imali dosta problema u igri, posebno prema naprijed."

Iako im Paragvaj još nije u mislima, sav je rad na treninzima usmjeren ka tom susretu, forma se tempira upravo za prvi susret skupine F. "Imamo i vremena i prostora da unaprijedimo našu igru i tjelesnu spremu. Pravilno smo rasporedili pripremne dvoboje što je također dosta bitno."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.06.2010. u 12:47
    Svi misle da talijani ovo sp ce odmah ispast ,ali oni bi mogli sve iznenadit i obranit naslov
    Obrisan korisnik