Nogomet

Pokažite svoje izborničko umijeće!

Sportnet • ponedjeljak, 07.06.2010.
Pokažite svoje izborničko umijeće!

Bez obzira što nema Hrvatske, predstojeće SP Vam uz Sportnet.hr može biti itekako zanimljivo. U novom izdanju našeg Managera, onlineigre u kojoj ste upravo Vi izbornik, svoju momčad sastavljate od reprezentativaca 32 zemlje koje će se od 11. lipnja boriti za naslov svjetskog prvaka...

Tko, što, kada i gdje

Što je Expekt Manager?

Expekt Manager je online igra u kojoj natjecatelji u skladu s pravilima kreiraju svoje momčadi koje potom prikupljaju bodove na temelju stvarnih učinaka izabranih igrača na Svjetskom prvenstvu u nogometu. Pazite sad: Svi natjecatelji mogu sudjelovati s neograničenim brojem momčadi (!) u javnoj, Expekt ligi, a mogu kreirati i neograničen broj privatnih liga u kojima, opet, mogu imati neograničen broj momčadi. ovoga puta - sve je neograničeno!

Kako igrati?

Expekt Manager mogu igrati samo članovi Sportnet kluba, pa ako to još niste postali - ovdje možete sve to obaviti. Na istom mjestu možete pročitati i detaljna pravila, kao i uvjete sudjelovanja koje morate prihvatiti kako biste sudjelovali u igri. Nakon što se registrirate, kroz jednostavne izbornike možete kreirati svoje momčadi, birati taktike i drugo. Ne zaboravite pozvati i prijatelje, umove sučelite u privatnoj ligi gdje si možete i sami postaviti pravila, primjerice da momčadi slažete samo s igračima iz Premiershipa. Ili samo s ljevacima. Ili kako god želite.

A kada sve počinje i do kada traje?

S igranjem Expekt Managera možete započeti već sada kreiranjem svoje momčadi i slaganjem iste, a bodovanje započinje od prve utakmice SP-a (JAR - Meksiko, 11. lipnja u 16 sati). Manager će imati ukupno 7 kola (prva tri u skupinama (3), osmina finala (1), četvrtfinale (1), polufinale (1) te utakmica za 3. mjesto i finale (1), nakon kojih će biti poznat ukupni pobjednik. Da biste od početka sudjelovali u igri momčad morate kreirati prije početka spomenute, prve utakmice, no priključiti se možete i kasnije te konkurirati za pobjedu u pojedinom kolu.

Pravila igre

Pravila ćete, jasno, i detaljnije proučiti na stranici igre, ali u kratkim crtama- svoju momčad slažete prema sljedećim ograničenjima:
1.-4. kolo: Najviše dva (2) igrača iz jedne reprezentacije, budžet od 1.000.000 južnoafričkih randa
5. kolo (četvrtfinale): Najviše tri (3) igrača iz jedne reprezentacije, budžet od 1.100.000 južnoafričkih randa
6. i 7. kolo (polufinale, finale i utakmica za 3. mjesto): Najviše četiri (4) igrača iz jedne reprezentacije, budžet od 1.200.000 južnoafričkih randa

Osim o postavi momčadi i budžetu, računa morate voditi i o taktici (imate ih nekoliko na izbor) i o kapetanu (koji osvaja dvostruko bodova), a morate se i konstantno informirati o svim reprezentacijama za što je, naravno, najbolji izvor Sportnet.hr. Izabrani igrači, dakle, osvajaju bodove za Vašu momčad prema svom učinku na terenu - tako da Vam svaki postignuti ili primljeni gol, autogol, asistencija, jedanaesterac ili karton na SP-u mogu označiti trijumf ili poraz od prijatelja i ostalih sudionika igre.

Nagrade

Sportnet.hr je u suradnji s pokroviteljem igre, kladionicom Expekt.com, priredio za najbolje izbornike vrijedne nagrade. Pobjednici kola dobit će po 50 eura na svom kladiteljskom računu u Expekt.com kladionici (prije isplate sredstava potreban je trostruki obrtaj nagrade na koeficijent 1.50 ili veći), a ukupni pobjednik Expekt Managera dobit će 100 eura na svom kladiteljskom računu u kladionici Expekt.com (uz ista pravila). Svi dobitnici nagrada bit će kontaktirati putem e-maila s detaljnim uputama.

Registrirajte se i kreirajte svoju momčad što prije, jer čak i to može presuditi hoćete li baš Vi postati pobjednik Expekt Managera!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.06.2010. u 19:56
    ko mi može reći kak da stavim obranu na bočne i stopere.a ne da mi bude lucio bočni a kliši stoper
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2010. u 13:32
    eo i mene i moje ekipice....super mi se cini i veoma zanimljiva koncepcija turnira,jep...u boj, u boj!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 19:51
    ma bezveze nagrade.ali eto,igra je baza.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 19:45
    ovo je koda i nema nikakvih nagrada,nistaa ne poklanjaju samo te vuku da potrosis i vise,jako sam razocaran,proslo europsko sam pobijedio i dobio trenirku,dres i kapu hr.repke,bar nesto a ove godine NULAbravo
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 18:26
    složio sam momčad,a sad se samo čeka prvenstvo :D i naravno,nadam se nekoj nagradi
    Obrisan korisnik