Nogomet

Pozitivni znaci za Didiera Drogbu

Borna Rupnik • utorak, 08.06.2010.
Pozitivni znaci za Didiera Drogbu
Foto: EPA

Operacija Didiera Drogbe prošla je uspješno, potvrdili su liječnici, a stasiti napadač opet se pridružio momčadi. U Obali Bjelokosti nadaju se njegovom skorom nastupu...

Didier Drogba slomio je ruku na prijateljskoj utakmici protiv Japana, nedugo prije početka Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, i tako zabrinuo sve simpatizere najjačeg afričkog aduta na smotri najboljih reprezentacija.

Drogba je u ponedjeljak operiran u švicarskom Bernu, a potom se vratio u kamp svoje momčadi.

"Njegov oporavak zasad djeluje ohrabrujuće. Znakovi su u ovom trenutku pozitivni i postoji opravdana nada u najbolji mogući rasplet", izjavio je glasnogovornik Drogbinog nogometnog saveza, Roger Kousassi.

Izbornik Sven-Göran Eriksson zasad se nije želio izjašnjavati o mogućnostima da njegov najbolji igrač istrči na teren, no jasno je da će ga držati na popisu reprezentativaca sve dok postoji i najmanja šansa za Drogbino pojavljivanje na Svjetskom prvenstvu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 21:28
    svim srcem se nadam da ce zaigrati. opet pitanje je kakav ce bit sa langetom ili necim sto ce vec morati nosit...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 13:34
    Poslije onakvog starta Tanake koji je vjerojatno inspiriran filmovima Bruce Leea, bilo bi lijepo da se Drogba uspije oporaviti. Kao i u slučaju Robbena gledatelji bi profitirali.... još kad bi nekim čudom mogao zaigrati i Essien afričke repke bi dobile dva jaka aduta za visoki plasman.
    Obrisan korisnik