Nogomet

"Slovenija još ne vidi kraj puta"

Borna Rupnik • utorak, 08.06.2010.
"Slovenija još ne vidi kraj puta"
Foto: Nikola Movrić

Slovenski reprezentativac Branko Ilič uvjeren je da njegova reprezentacija nije rekla posljednju riječ samim plasmanom na Svjetsko prvenstvo, a pritom upozorava Engleze...

Izabrana vrsta Slovenije smještena je u skupinu C Svjetskog prvenstva u kojoj će odmjeriti snage s Engleskom, Alžirom i SAD-om, a Branko Ilič smatra da se naši susjedi mogu nositi sa svim izazovima.

"Ne slažem se s onima koji tvrde da smo postigli svoj cilj samim dolaskom u Južnoafričku Republiku. Slovenija još ne vidi kraj puta. Svaka momčad na ovakvom natjecanju može dobiti potrebne utakmice ukoliko im se sve poklopi, povijest je to već dokazala", kaže član moskovskog Lokomotiva.

"I Engleska mora biti oprezna. Velike nacije ponekad podbace i siguran sam da neće lako u drugi krug. Nadam se da im i Slovenija može stvoriti probleme", dodao je Ilič u razgovoru za službene stranice Uefe.

"Mi jednostavno moramo biti 100% spremni. SAD je taktički bolja reprezentacija od Alžira i predstavljat će nam veću prijetnju. Oni su redoviti sudionici velikih natjecanja i nikad se ne predaju", nastavlja.

Prisjetio se i dodatnih kvalifikacija protiv Rusije, koje su njegovu zemlju digle na noge. Mjesto na Svjetskom prvenstvu izboreno je minimalnom pobjedom u uzvratu: "Kada smo čuli posljednji zvižduk nismo još bili svjesni uspjeha. Trebalo nam je nekoliko dana da shvatimo što se zbilo".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 14:59
    ajme majko,nasao se tko ce prijetit englezima...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.06.2010. u 14:20
    Ne vide jer je u J.A.R. jako sunce...
    Obrisan korisnik