Nogomet

Burdisso: "Ključ je u prvoj utakmici"

Antonija Pavlić • srijeda, 09.06.2010.
Burdisso: "Ključ je u prvoj utakmici"
Foto: Sandro Donda

Argentinski branič Nicolas Burdisso uvjeren je kako će La Albiceleste za uspjeh na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici morati impresionirati u prvoj utakmici protiv Nigerije...

Argentinski branič Nicolas Burdisso ključnu utakmicu La Albicelestea na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici predviđa u otvaranju s Nigerijom. Nakon dobro odrađenog posla protiv Super Orlova, smatra, mogu i do trofeja.

"Izuzetno je važno startati pobjedom, ali i odigrati dobru utakmicu. U momčadi je puno uzbuđenja i nervoze i početna bi nam tri boda mnogo značila", kazao je na konferenciji za medije u Pretoriji.

29-godišnji igrač Intera na posudbi u Romi drugi je izbor Diega Maradone poslije Gabriela Heinzea i Jonasa Gutierreza na stoperskim te Waltera Samuela i Martina Demichelisa na bekovskim pozicijama. No u argentinskoj bi kampanji odlaska na vrh ipak trebao igrati važnu ulogu.

"Ne možemo skriti činjenicu da smo kandidati za trofej, no sve više od toga morat ćemo dokazati na terenu", rekao je. "Individualno smo među najjačima, ali to na svjetskom prvenstvu ništa ne znači. Poslije prve ćemo utakmice moći donositi zaključke i reći što smo i gdje smo."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.06.2010. u 20:09
    Jao, jao izborniče Diego, Burdisso standardan dok Zanetti uopće nije pozvan...
    Obrisan korisnik