Nogomet

Vidić: "Volio bih izbjeći Engleze"

Borna Rupnik • srijeda, 09.06.2010.
Vidić: "Volio bih izbjeći Engleze"
Foto: EPA

Ukoliko Srbija prođe svoju skupinu na Svjetskom prvenstvu namjerit će se na nekoga iz skupine C, a Nemanja Vidić ističe da ne bi volio na tom mjestu vidjeti Engleze...

Reprezentacija Srbije na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici odmjerit će snage s Njemačkom, Australijom i Ganom, a s obzirom na odnose snaga i moguću neizvjesnost, ima se pravo nadati nastupu u osmini finala tog natjecanja.

U tom bi slučaju zaigrali protiv Engleske, SAD-a, Slovenije ili Alžira. "Prođemo li skupinu, volio bih izbjeći Engleze", jasan je stoper Manchester Uniteda Nemanja Vidić, svjestan snage momčadi pod vodstvom Fabija Capella.

"Radi se o jednoj od najjačih momčadi na cijelom turniru i logično je da se ne želim susresti s njima. Igram u Engleskoj protiv tih igrača, a s nekima od njih svaki dan treniram", kaže.

"Naravno, najbolje nam je usredotočiti se na prvu sljedeću utakmicu jer bi za Srbiju bio uspjeh i prolazak u drugi krug. Time bismo bili zadovoljni, sve ostalo je bonus", zaključio je 28-godišnji Vidić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Captain Jack13.06.2010. u 18:24
    Evo Vidiću..želje će ti se ispunit jer nećete vidjet drugi krug iliti izbjegavate Engleze  
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik13.06.2010. u 18:03
    @shockey,smješan si ti lik.GHANA.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2010. u 19:49
    1.Poznavanje fudbala(nogometa) ti je na vrlo visokom nivou,haha 2.Ti si jos dete,to se da primetiti na osnovu tvojih komentara 3.I u prethodnom postu si kakio tako da znas sta sledi i sta ces morati da uradis haha 4.Ovo je kraj moje "rasprave" sa tobom jer si kao sto rekoh dete i tvoji... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2010. u 15:11
    Stari,ja uopće nepljujem po srbiji nego kažem da nećete proć grupu jer je Gana i Njemačka bolje repke nego šta je srbija i to je sve.U rangu ste sa Australiom.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2010. u 15:02
    Ti uopste ne razumes,nema veze sto ne navijas za hrvatsku(mada bi i tu trebao da se zapitas),uopste poenta nije u tome za koga ti navijas,samo covece mnogo pljujes po Srbiji i samim tim imas kompleks.Nadji neki moj post gde tako pricam o hrvatskoj ili "tvojoj" nigeriji ;-) tako da si ti... [više na forumu]
    Obrisan korisnik