Nogomet

Appiah: "Ja se bojim Srbije"

Borna Rupnik • subota, 12.06.2010.
Appiah: "Ja se bojim Srbije"
Foto: EPA

Dva dana uoči prvih utakmica u skupini D Svjetskog prvenstva, ganski veznjak Stephen Appiah priznao je da strahuje od dvoboja sa Srbijom...

Nogometaši Gane na netom započetom Svjetskom prvenstvu nastupit će bez ozlijeđenog Michaela Essiena, a upitno je u kakvoj će formi zaigrati i Sulley Muntari. To su veliki problemi za izbornika Milovana Rajevca, međutim, od Gane se svejedno očekuje predstavljanje afričkog nogometa u najboljem svjetlu.

Dokazivat će se u konkurenciji Njemačke, Australije i Srbije, a iskusni Stephen Appiah naglasak stavlja upravo na potonje, s kojima igra prvi susret: "Svi pričaju o Njemačkoj i Australiji, ali mogu reći da se ja bojim Srbije".

"Oni su agresivna momčad i tehnički su vrlo potkovani. Usredotočeni smo samo na utakmicu protiv njih, poslije ćemo se baviti ostalima", dodao je vezni igrač talijanske Bologne.

"Sve u svemu, čeka nas dug put i moramo gledati utakmicu po utakmicu", dodao je Stephen Appiah. Utakmica Gane i Srbije na rasporedu je u nedjelju u 16 sati, a igrat će se u Pretoriji, na stadionu Loftus Versfeld.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!