Nogomet

Lippi s Cannavarom u Dubai?

Antonija Pavlić • subota, 12.06.2010.
Lippi s Cannavarom u Dubai?
Foto: EPA

Talijanski branič Fabio Cannavaro otkrio je kako bi Marcelo Lippi poslije Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici mogao s njim poći u Dubai, premda, kaže, "još nije odlučio"...

Mnoge je nogometne zaljubljenike prije nekoliko tjedana šokirao odlazak MPV-a Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj 2006. Fabija Cannavara u Al Ahli, prvaka Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Cannavaro je iz Juventusa otišao kao slobodan igrač, nakon što je sa starom damom odigrao još jednu kriminalnu sezonu u Serie A. Promjena mu je, nakon godina igranja u Italiji, kaže, bila prijeko potrebna.

"Trebao sam promjenu, zato samo donio odluku o prelasku u Al Ahli", kazao je ponajbolji talijanski branič te otkrio kako bi za njima, poslije svjetske smotre, mogao poći i Marcelo Lippi. "On još nije odlučio. Ali, mogli bi ga privući more, vrućina..."

Odmah se požurio ispraviti: "Volio bih da dođe. Ipak, ne znam namjerava li reprezentaciju voditi i sljedeće sezone", zaključio je kapetan koji će protiv Paragvaja za dva dana sakupiti 133. talijansku "kapicu".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!