Nogomet

Raste nervoza u brazilskom kampu

Mihaela Bradovski • nedjelja, 13.06.2010.
Raste nervoza u brazilskom kampu
Foto: EPA

Prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu reprezentacija Brazila odigrat će u utorak protiv Sjeverne Koreje. Brazilci priznaju kako imaju sve manje strpljenja, željni su igre i pobjeda...

Lijevi bočni Michel Bastos u subotu poslijepodne izašao je pred novinare i prenio atmosferu iz kampa reprezentacije. Brazilci su među prvima stigli u Južnoafričku Republiku, a čekanje prve utakmice čini ih pomalo nervoznim. "Znamo da smo spremni. Da sutra igramo bili bi spremni, baš kao da smo i danas morali na teren."

"Dugo se pripremamo za ovo i sada se već pomalo osjeća nervoza. Idućih će dana još dodatno rasti. Volio bih da smo mogli igrati već jučer", nadovezao se na Bastosa Felipe Melo.

Kao od jednog iz skupine favorita od Carioca se očekuje da moć iskažu već u prvoj utakmici. Sjeverna Koreja nije protivnik kojeg se plaše, no priznaju kako još uvijek ima sitnica koje bi morali doraditi prije susreta s najboljima. "Ostalo nam je dosta vremena da još malo popravimo neke stvari, uglavnom sitnice."

O Korejcima ne znaju mnogo. "Teško je pronaći nešto o njima, ali siguran sam da je naš stručni stožer upoznat sa svime i očekujem da ćemo dan prije utakmice pogledati video s nekim njihovim nastupom", nada se Melo.

Bastosa pak takva priprema veseli jer će uz analizu odgledanih korejskih utakmica vrijeme brže proći.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.06.2010. u 20:26
    jel bastos iz lyona? zar je on na boku?
    Obrisan korisnik
  • cameosis13.06.2010. u 19:10
    a kako će im tek narasti nervoza nakon poraza od sjeverne koreje ...
    cameosis