Nogomet

Messi: "Zabavljam se s loptom"

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 14.06.2010.
Messi: "Zabavljam se s loptom"
Foto: EPA

Dobre vijesti stižu iz kampa argentinske nogometne reprezentacije. Dragulj momčadi Diega Maradone Lionel Messi osjeća se "kao u Barceloni" i spreman je s Albicelesteom u pohod na svjetsku titulu...

Često kritiziran zbog slabijih igara u reprezentativnom, no u klupskom dresu, veznjak Barcelone Lionel Messi svim je nevjernicima klasu dokazao predvodivši momčad protiv Nigerije. Bio je kreator svih akcija, nebrojeno mnogo puta pretrpio prekršaj i samo se u odsustvu fantastičnog Vincenta Enyeame mogao višestruko upisati na listu strijelaca.

"Atmosfera je u Južnoafričkoj Republici odlična", otkrio je Oleu prve dojmove sa Svjetskog prvenstva. "Osjećam se kao u Barceloni. Vjerujem u naše mogućnosti i opušten sam."

"Znao sam da će se se završnica u JAR-u bitno razlikovati od kvalifikacija. Nema više tolikog pritiska, možemo jednostavno uživati u igri. Zabavljam se", kazao je.

Premda su prezentirali odličan nogomet, kontra Nigerijaca nisu uspjeli postići više od jednog zgoditka. Najbolji igrač svijeta nije zadovoljan tim podatkom. "Osjećao sam se slobodno; bio sam u stalnom kontaktu s loptom, a to je ono što mi je potrebno. Sramota je što nismo poentirali više puta, ali i sam sam tome kriv jer sam promašio nekoliko izglednih prigoda."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 10:35
    preuzimanje odgovornosti? halo! ovo bi trebalo na naslovnice "i sam sam tome kriv" - tko je zadnji u HR prihvatio odgovornost? halo, nitko! halo, Kalmeta, čitaš li ti ovo?
    Obrisan korisnik