Nogomet

Toure: "Ne pobjeđuje samo Didier Drogba"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 14.06.2010.
Toure: "Ne pobjeđuje samo Didier Drogba"

Nogometaše Obale Bjelokosti u utorak čeka možda i trenutak istine na Svjetskom prvenstvu. Utakmica protiv Portugala mogla bi biti ključna, a Didier Drogba teško će na teren...

Reprezentativni stoper Obale Bjelokosti, Kolo Toure, tvrdi da izgledni izostanak Didiera Drogbe neće poremetiti pobjedničke ambicije njegove momčadi protiv Portugala.

"U početku se bilo jako teško pomiriti s njegovom ozljedom. On je naš kapetan, najbolji igrač i najbolji strijelac. Uvijek je povukao kada nam je bilo najteže", konstatirao je Toure, ali odmah ukazao na vrijednost svih ostalih.

"Obalu Bjelokosti ne predstavlja samo Didier Drogba. Imamo 23 igrača i svi oni zajedno mogu nam donijeti pobjede. Ne pobjeđuje samo Drogba", kaže.

"Nosit ćemo se sa svim što nam stane na put. Borit ćemo se jedni za druge, a i izbornik nam naglašava da moramo igrati zajednički, a ne svaki za sebe. To pokušava promijeniti u našim glavama, pokušava nas naučiti da se zajednički branimo i zajednički napadamo", objasnio je branič Manchester Cityja.

U susretu protiv Portugala, u kojem će osvajač bodova napraviti golem korak prema osmini finala, to bi moglo biti iznimno važno: "Radimo na momčadskoj igri i nadamo se da će to uroditi plodom već protiv Portugala".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.06.2010. u 00:52
    Drogba će igrat ako mu FIFA dozvoli igrat u longeti a što se tiče utakmice,mislim da je 60-40 za slonove.Ajmo Les Elephans.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 23:55
    ma budimo ozbiljni,sanse da drogba zaigra su manje od 5%! oni si samo dizu moral! pa covjek je imao operaciju prije 10-ak dana!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.06.2010. u 19:39
    teško će njima biti pobjediti portugal bez drogbe ali ne i nemoguće
    Obrisan korisnik