Nogomet

Tri brata u momčadi Hondurasa

Antonija Pavlić • srijeda, 16.06.2010.
Tri brata u momčadi Hondurasa

Reprezentacija Hondurasa postala je prvom u povijesti svjetskih prvenstava koja u momčadi ima čak tri brata - Wilsona, Johnnyja i Jerryja Palaciosa...

Izbornik Hondurasa Reinaldo Rueda sa svojom će reprezentacijom ući u povijest svjetskih prvenstava kao prva momčad koja u rosteru ima čak tri brata.

Prvotno su s 23 sretnika u JAR otputovali veznjak Wilson (Tottenham) i napadač Johnny (Hangzhou Greentown), a zbog ozljede zvijezde Torina Julija Cesara de Leona naknadno je pozvano i Jerry (Hangzhou Nabel Greentown).

Najpoznatiji među njima svakako je Tottenhamov Wilson, koji se u zadnjih nekoliko tjedana borio s ozljedom mišića. "Wilson je gotovo 100 posto spreman i čini se da će moći igrati", rekao je asistent izbornika Carlos Velasco prije otvaranja turnira ogledom s Čileom.

Braća iz La Ceibe najavila su kako će sudjelovanje na SP-u posvetiti tragično preminulom četvrtom bratu Edwinu, koji je prije tri godine otet i ubijen, premda je obitelj otmičarima isplatila 150.000 traženih dolara.

"Sve što ću u nogometu napraviti, napravit ću za Edwina. On me pazi", rekao je po dolasku u JAR reporterima svoje zemlje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!