Nogomet

Capello: "Imam još dvije nepoznanice"

Branimir Korać • četvrtak, 17.06.2010.
Capello: "Imam još dvije nepoznanice"
Foto: EPA

Nakon remija protiv SAD-a, Englesku očekuje susret s Alžirom u kojem će pod svaku cijenu tražiti pobjedu. Izbornik Fabio Capello još uvijek nije siguran koji će početni sastav poslati na travnjak...

Remi protiv SAD-a u Engleskoj je teško primljen. Englezi su očekivali pobjedu i ovaj remi ih nikako nije zadovoljio. Izbornik Fabio Capello protiv Alžira traži isključivo pobjedu, a s kojim će sastavom krenuti po nju, još niti sam ne zna.

Još uvijek imam dvije dvojbe i do posljednjeg trenutka ću razmišljati o tome. Ne znam koga ću postaviti na gol te razmišljam hoću li krenuti s Emileom Heskeyem ili Jermaineom Defoeom", potvrdio je Capello.

Pitanje vratara je goruće pitanje za Engleze nakon završetka susreta sa SAD-om. Robert Green primio je "pacerski" pogodak, zaradio je brojne kritike, ali još uvijek postoji šansa da se nađe u početnoj postavi.

"Napravio je veliku pogrešku, ali u drugom poluvremenu je branio jako dobro i to mu daje nadu. Sve je pitanje glave, morat ću još s njim razgovarati, na ovom Prvenstvu morate imati mentalno najjače golmane. Teško je braniti, ovo su najlošije lopte ikada, gotovo nemoguće ih je kontrolirati. Nakon svakog treninga odrađujemo još niz šuterskih seansi kako bi vratare što više priviknuli na te lopte", rekao je Capello.

Ukoliko se odluči izostaviti iz početne postave Roberta Greena, na vrata će doći mladi Joe Hart.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.06.2010. u 12:50
    naprjed slovenija!!!!!!!
    Obrisan korisnik