Nogomet

Drogba: "Moramo stići i do pogodaka"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.06.2010.
Drogba: "Moramo stići i do pogodaka"

Podjela bodova između Obale Bjelokosti i Portugala otvorila je mnoge mogućnosti u iduća dva kruga skupine G. Reprezentativci afričkog predstavnika nadaju se kako bi dobrim rezultatom protiv Brazila stvorili dodatni pritisak Queirozovoj momčadi, te se tako trećoj utakmici okrenuli sa znatno više optimizma i mirnoće...

Reprezentativci Obale Bjelokosti u idućem će susretu pokušati ponovno stići do bod(ov)a, a on bi im, prema vlastitim kalkulacijama, trebao donijeti dva dobitka. Prvi je popravak bodovnog stanja, a drugi stavljanje portugalske momčadi na dodatne muke.

"Tri će utakmice do posljednjeg trenutka biti neizvjesne i teške. Ali u naše ćemo dvoboje ulaziti s puno samopouzdanja. Protiv Brazila morat ćemo biti izvanredni u obrani, što znači i puno kompaktniji nego što smo to bili u prošlom susretu", podijelio je svoja razmišljanja zadnji vezni "slonova" Didier Zokora, te dodao:

"Osobno se veselim Brazilu, remi protiv Portugala dobar je rezultat i sretan sam što smo izdržali sve napore."

Njegov suigrač i imenjak, najbolji napadač Premiershipa Didier Drogba, također je više nego zadovoljan postignutim rezultatom, ali smatra kako će za uspjeh u idućim susretima svi morati ubaciti u brzinu više. "Morat ćemo nešto mijenjati, moramo postići i pogotke. Bit će teško braniti se jednako kvalitetno i napadati, posebno jer to moramo napraviti protiv Brazila."

Ne izgubiti protiv Portugala bio je primaran cilj, kapetan i dalje ima samo riječi hvale za svoje suigrače. "Remizirati s trećom reprezentacijom po Fifi je fenomenalan rezultat za nas. Ponosan sam na postignuto, izgledali smo zaista dobro na terenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.06.2010. u 00:09
    Ako žele proči dalje i zadovoljni su bodom protiv treće repke kako misle do bod(ova) protiv prve repke po FIFI ?
    Obrisan korisnik