Nogomet

FIFA ne zna ništa o prebjegu

Mihaela Bradovski • petak, 18.06.2010.
FIFA ne zna ništa o prebjegu

FIFA je u petak opovrgnula medijske napise kako su četvorica igrača Sjeverne Koreje prebjegla iz Južnoafričke Republike...

Vratar Myong-Won Kim, Chol-Hyok An, Kyong-II Kim i Sung-Hyok Park nisu se pojavili na klupi za rezerve za vrijeme susreta Sjeverne Koreje i Brazila. Mnogi su mediji odmah proširili priču kako se radi o prebjegu, no glasnogovornik Fife naglašava kako do svjetske nogometne organizacije nije stigla takva, ali niti slična informacija o tome.

"Nemamo nikakve informacije da su igrači Sjeverne Koreje nestali, odnosno pobjegli iz baze. Naša službena veza s tom reprezentacijom nije nam javila ništa čudno", u petak je na kraj glasinama stao glasnogovornik Nicholas Maingot.

Azijski predstavnik u petak bi trebao održati konferenciju za novinare povodom susreta s Portugalom, koji je na rasporedu u ponedjeljak.

Inače, nije baš posve jasno kako je do spomenutih nagađanja o prebjegu došlo jer je predstavnicima medija do baze Sjeverne Koreje izrazito teško doći, teže nego do baza ostalih reprezentacija sudionica.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis18.06.2010. u 20:14
    a kakv normalan život? oni su sportaši i samim time povlašteni -- druga stvar, nitko od vas nije bio u sjevernoj koreji pa samo naklapate.
    cameosis
  • Captain Jack18.06.2010. u 15:36
    Pametni ljudi,napokon vidli kak svijet izgleda i zakaj ne iskoristit možda i jedinu priliku za normalan život..
    Captain Jack
  • Obrisan korisnik18.06.2010. u 15:25
    Ostali čekaju da odigraju i preostale dvije utakmice, tako će lakše zaraditi ugovor u nekom klubu...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.06.2010. u 15:07
    nije mi jasno kako svih njih 23 + trener i ostali nisu prebjegli...
    Obrisan korisnik