Nogomet

Bešiktaš želi Raula

Antonija Pavlić • subota, 19.06.2010.
Bešiktaš želi Raula
Foto: Sandro Donda

Trener Bešiktaša Bernd Schuster priznao je kako u Tursku želi dovesti legendarnog Realova napadača Raula Gonzaleza, premda je skeptičan oko 34-godišnjakova prihvaćanja te ponude...

Legendarni napadač madridskog Reala Raul Gonzalez za tri će tjedna, po povratku s odmora, s čelnicima kraljevskog kluba odlučiti o svojoj sudbini na Santiago Bernabeu.

Negdašnjem španjolskom reprezentativcu ugovor s galacticosima istječe sljedeće godine, ali se već neko vrijeme spekulira o njegovu odlasku, budući da na Realova vrata kuca sve više mlađih "zvijezda" i talentiranih pojačanja.

Već su počela, stoga, namamljivanja i nuđenje vrhunskih uvjeta, a najnoviju je ponudu uputio Bešiktašov trener Bernd Schuster, premda... "Dobro bi nam došao golgeter. Prošle smo sezone postigli samo 45 zgoditaka, a najbolji je strijelac postigao tek 13. U prednjoj liniji definitivno trebamo nekoga, ali nisam siguran da će Raul htjeti doći u Tursku."

Za sada je za Raulove usluge poznat interes nekoliko engleskih i američkih klubova, ali ništa se konkretno neće znati sve dok se sam igrač ne vrati s godišnjeg odmora.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • domba5719.06.2010. u 17:35
    quaresma-raul-robinho :) moguća trojka u napadu bešiktaša
    domba57