Nogomet

Eto'o: "Najveće razočaranje"

Antonija Pavlić • nedjelja, 20.06.2010.
Eto'o: "Najveće razočaranje"
Foto: EPA

Kamerunski napadač Samuel Eto'o eliminaciju sa Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, poslije poraza od Japana i Danske, etiketirao je najvećim razočaranjem u dugogodišnjoj i bogatoj nogometnoj karijeri.

"Cijelu sam sezonu podredio spremnosti za Svjetsko prvenstvo. Da, mislim da je ova rana eliminacija najveće razočaranje", kazao je.

S Interom je već u prvoj sezoni uzeo titulu Lige prvaka, drugu uzastopnu nakon što je s Barcelonom slavio godinu ranije, a na svjetskoj je smotri s ekipom bio među favoritima za prolazak u drugi krug.

"Teško mi je. Za nas nije normalno prvenstvo okončati na zadnjem mjestu", govorio je. "Ali, bit će drugih dana. Danska je ovoga puta jednostavno bila bolja. Sada želimo turnir završiti časno, pobjedom u posljednjoj utakmici", obećao je.

Koga treba kriviti za kamerunski "horor" u JAR-u, upitan je trener Paul le Guen. "Mene. Samo mene. Ekipa je bila sretna plasmanom i željeli su se bolje prezentirati - nadali smo se da ćemo pokazati potencijal. Prihvaćam kritike i različita mišljenja, ali izbor igrača za JAR ne smatram lošim. Žalit ću zbog nekih odluka - bili smo blizu, ali na koncu nismo stigli do cilja. Razočarani smo zbog ljudi u domovini."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis20.06.2010. u 20:27
    velika šteta -- lako ti je sada preuzimati odgovornost, trebao si bolje postaviti momčad i onda bi kamerun imao 6 bodova ... francuski treneri na ovom sp su truba.
    cameosis
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 11:58
    nije eto kriv što mu suigraći nemogu pogoditi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.06.2010. u 10:30
    To se zove časno preuzeti odgovornost - iako naravno da u potpunosti ne može biti jedini krivac.
    Obrisan korisnik