Nogomet

Deco propušta Sjevernu Koreju

Mihaela Bradovski • nedjelja, 20.06.2010.
Deco propušta Sjevernu Koreju

Portugalski veznjak Deco neće igrati protiv Sjeverne Koreje. Razlog nije kazna od Portugalaskog nogometnog saveza kako se spominjalo, već ozljeda kuka...

U susretu drugog kola u skupinama Portugal će igrati protiv Sjeverne Koreje, a u tom susretu neće moći računati na Deca. Deco se požalio na ozljedu koju vuče neko vrijeme, pomaka posljednjih dana nije bilo i odlučeno je kako neće konkurirati za ovu utakmicu.

"Na tu ozljedu lijevog kuka se već ranije žalio, na treninzima je osjećao bolove i napravljena su dodatna snimanja. Posljednjih dana zbog toga nije trenirao, nije bilo niti nekog posebnog pomaka stoga sam u dogovoru s liječnicima odlučio kako ga je najbolje odmoriti", objasnio je Carlos Queiroz.

Deco je odigrao slabo protiv Obale Bjelokosti, a nakon susreta je bio kritičan i prema izborniku Queirozu. U javnosti se tada pojavila mogućnost njegove suspenzije od strane Saveza zbog takvih izjava, ali je vrlo brzo opovrgnuta takva mogućnost.

"Nema govora o nekakvoj suspenziji, jednostavno je osjetio bolove i ne može nastupiti. Žao mi je što nećemo na njega moći računati, on je apsolutno važan igrač, ali mislim da imamo dovoljnu širinu u kadru. Ako pogledate kroz kvalifikacije, neke utakmice smo igrali i bez njega i pobjeđivali, vjerujem da i sada možemo do pobjede", dodao je Queiroz.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!