Nogomet

Fabiano vjeruje u Elanov nastup

Mihaela Bradovski • utorak, 22.06.2010.
Fabiano vjeruje u Elanov nastup
Foto: EPA

Veznjak Brazila Elano trebao bi biti spreman za posljednji dvoboj skupine G, onaj protiv Portugala...

29-godišnji igrač središnjice, strijelac protiv Sjeverne Koreje i Obale Bjelokosti, pretrpio je ozljedu desne noge nakon dvoboja s Ismaelom Tioteom. Iako se stekao dojam da je riječ i o mogućem lomu, njegovi suigrači i izbornik vjeruju kako će im Elano pomoći već u utakmici s razbuđenim Portugalom.

"Pretrpio je nezgodan udarac, ali nasreću ne radi se o težoj ozljedi i svi se nadamo kako će moći igrati u petak", poručio je iz brazilske baze Luis Fabiano.

I dok je Elanov nastup sve izgledniji, Kaka će Portugal odgledati s tribina. Brazilski izbornik Dunga priznaje kako još uvijek razmišlja o njegovoj zamjeni.

"U ovom trenu još uvijek nismo sigurni tko će zamijeniti Kaku u idućem dvoboju. Do petka će se sve znati, a siguran sam kako ćemo donijeti pravu odluku."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.06.2010. u 13:02
    prijeloman trenutak za Elana :P
    Obrisan korisnik
  • Yurraz22.06.2010. u 11:50
    Suci generalno nisu bili losi do sada, ali morali bi neke kriterije promijeniti. Jucer onaj svicarac dobije direktan crveni za udarac po licu (mozda ga je zasluzio, ali prije zuti nego crveni), a ovaj majstor skoro polomio nogu Elanu i nije sviran ni prekrsaj... Ima puno startova otvorenom kopackom... [više na forumu]
    Yurraz
  • Obrisan korisnik22.06.2010. u 08:24
    kako je onaj kreten bezveze iskljucio kaku...
    Obrisan korisnik