Nogomet

Muntari se izvukao s blažom kaznom

Borna Rupnik • utorak, 22.06.2010.
Muntari se izvukao s blažom kaznom

Sulley Muntari zamalo je izbačen iz ganske nogometne reprezentacije, no izvukao se samo s ukorom zbog uvreda na račun izbornika i suigrača...

Sulley Muntari mogao je krenuti putem francuskog napadača Nicolasa Anelke, no njegov je nogometni savez bio nešto blaži. Interovog je igrača kaznio samo strogim ukorom.

Nakon utakmice protiv Australije, u kojoj je Gana usprkos igraču više osvojila samo bod (1:1), Muntari se nimalo lijepim riječima u svlačionici i autobusu obrušio na izbornika Milovana Rajevca i svoje reprezentativne kolege.

Srpski trener želio ga je poslati kući, no uskočio je kapetan Stephen Appiah i smirio strasti, a potom se službenim priopćenjem oglasio i Ganski nogometni savez.

"Sulley Muntari ljutito je reagirao poslije susreta s Australijom, na način koji nije u skladu s kodeksom ponašanja. Stoga je kažnjen ukorom, a igrač je ujedno objasnio da je njegov potez rezultat frustracije zbog izostanka boljeg rezultata", piše.

Gana u trećem kolu igra protiv Njemačke, a s četiri boda iz prve dvije utakmice ima šansu plasirati se u nastavak natjecanja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!