Nogomet

Nijemac preselio u Bešiktaš

Branimir Korać • utorak, 22.06.2010.
Nijemac preselio u Bešiktaš
Foto: EPA

Povremeni njemački reprezentativac i dojučerašnji član Stuttgarta Rolando Hilbert stavio je potpis na ugovor s Bešiktašom. Hilbert je u Bešiktaš stigao kao slobodan igrač...

Rolando Hilbert je novi igrač Bešiktaša. Hilbert je posljednje četiri sezone nosio dres Stuttgarta za kojeg je nastupio 120 puta i upisao 16 pogodaka, a nakon što mu je istekao ugovor, dobio je dobru ponudu turskog kluba koju je i prihvatio.

Hilbert je s Bešiktašom potpisao trogodišnji ugovor i zasigurno će biti od velike pomoći. Upotrebljiv je na više pozicija na desnoj strani, može igrati od beka pa do desnog veznog.

Hilbert iza sebe ima i 12 nastupa za mladu njemačku reprezentaciju te osam nastupa za A reprezentaciju. Za A reprezentaciju je nastupao u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj gdje je vrlo dobro pokrivao poziciju desnog krila.

Bešiktaš će mu biti četvrti klub u seniorskoj karijeri, nastupao je za niželigaša Feucht, za Greuther Fürth te u konačnici posljednje četiri sezone za Stuttgart. Nakon dolaska Quaresme, Hilbert je drugo veliko pojačanje za Bešiktaš.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!