Nogomet

Napadačke muke za Bradleya

Branimir Korać • srijeda, 23.06.2010.
Napadačke muke za Bradleya

Amerikance u srijedu očekuje susret biti ili ne biti za prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva. Nakon dva remija, moraju svladati Alžir ako misle proći u osminu finala, a izbornik Bob Bradley ima najviše problema u napadačkom dijelu momčadi...

Trebao bi to biti najlakši susret za Amerikance, ali nekako se stječe dojam kako igraju puno bolje protiv jačih reprezentacija. Alžir svakako nije ta klasa i mogao bi im stvoriti probleme.

"Moramo biti koncentrirani svih 90 minuta. Uvijek morate ukalkulirati kako je tijekom 90 minuta sve moguće, utakmica donosi brojne uspone i padove i toga moramo biti svjesni, kako za naš susret, tako i za susret Engleske i Slovenije. Jasno da bi voljeli prvi stići do pogotka, ali to nije presudno", smatra izbornik Bradley.

Najveće probleme ima u napadačkoj liniji. U ovom susretu neće moći računati na Robbieja Findleya koji ne može igrati zbog kartona, a osim toga prvi izbor u vrhu napada, Jozy Altidore, nije sudjelovao u posljednjem treningu.

"Nadam se kako će s Jozyjem sve biti u redu. Nije se osjećao dobro i odlučili smo mu dati dodatni odmor", rekao je Bradley koji će još prije samog susreta dobro promotriti situaciju i odlučiti hoće li Altidore startati te tko će mu praviti društvo u napadu. Buddle i Gomez su moguće alternacije, ali i Donovan i Dempsey mogu također odraditi posao u špici.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!