Nogomet

Hrvatski klubovi se okupljaju u Düsseldorfu

Bernard Jurišić • srijeda, 23.06.2010.
Hrvatski klubovi se okupljaju u Düsseldorfu

12 najboljih nogometnih klubova hrvatskih iseljenika u Njemačkoj okupit će se u subotu 26. lipnja na turniru u Düsseldorfu...

U subotu 26. lipnja na igralištu Garather SV-a u Düsseldorfu okupit će se 12 najboljih nogometnih momčadi hrvatskih iseljenika u Njemačkoj. Bit će to još jedna prigoda za druženje i sport brojne hrvatske iseljeničke zajednice u Njemačkoj.

Na turniru će nastupiti NK Croatia 70 Düsseldorf, NK Croatia Bietigheim, NK Croatia Hamburg, HNK Croatia Köln, SC Croatia Bochum, FC Croatia Frankfurt, KSC Ehingen, KSD Hajduk Nürnberg, FC Cro Sokoli Aachen, SV Blau-Weiß Heilbronn, NK Marsonia Frickenhausen i lanjski pobjednik SD Croatia Berlin.

Podsjetimo, SD Croatia Berlin ove je sezone ostvarila sjajan uspjeh postavši prvak Njemačke u Futsalu i naredne sezone predstavljat će Njemačku u Uefinoj Futsal Ligi prvaka.

Inače, organizator ovog turnira, NK Croatia 70 Düsseldorf, nedavno je dobila novo vodstvo. Novi predsjednik kluba postao je Anto Marinović, a dopredsjednici Danijel Radičević i Stipe Stipanović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!