Nogomet

Juniorski turnir petrinjskoj Mladosti

Sportnet • srijeda, 23.06.2010.
Juniorski turnir petrinjskoj Mladosti

U točno 21.29 sati, koliko se sjećamo nikad kasnije, okončan je treći od sedam turnira iz ciklusa međunarodnih turnira za mlađe uzraste Fotex kup 2010.

Igran je u juniorskom, 1992. godištu i – iako je trajao do kasne večeri – vrijedilo je ostati do kraja, jer završnica je apsolutno opravdala očekivanja. U konačnici, pobjedu je odnijela Mladost iz Petrinje, pogotkom u zadnjoj minuti finala s vršnjacima domaćeg Fotexa.

Treće mjesto pripalo je Slogi iz Konjščine, s(p)retnijoj u izvođenju jedanaesteraca nakon 1:1 sa zagrebačkim Tekstilcom Ravnice. Jedan od pritajenih favorita, vojvođanski Bečej, ispao je u četvrtfinalu upravo od Tekstilca (opet minimalno, 0:1), u toj je fazi zapeo i slovenski Miklavž, još kolo ranije banjalučka Krajina. Sve u svemu, vidjeli smo još jedan zanimljiv turnir, s ukupno 165 protagonista iz četiri zemlje, koji su odigrali 26 utakmica i pritom postigli 42 pogotka (1,6 po utakmici).

Inače, što se efikasnosti i masovnosti tiče, sad tek slijedi najzanimljivije; od petka do nedjelje predstavit će se još 54 momčadi najmlađih protagonista, uzrasta U-8 do U-11.

Kompletne rezultate juniorskog turnira kao i ostale aktualnosti vezane uz Fotex kup 2010 pogledajte na službenim stranicama www.fotex.hr/skola

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!