Nogomet

Malouda: "Morali smo platiti"

Borna Rupnik • srijeda, 23.06.2010.
Malouda: "Morali smo platiti"

Florent Malouda vjerojatno se nije nadao da će biti strijelac jedinog francuskog gola na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Po završetku te nesretne epizode za Tricolore ponudio je svoje viđenje situacije...

Francuska se brzopotezno pozdravila s Južnoafričkom Republikom, a sve što se zbivalo u njihovom taboru još će se dugo prepričavati. Florent Malouda tako se nije mogao ni pošteno radovati svom pogotku.

"Taj gol zapravo ne znači ništa. Željeli smo barem jednu pobjedu, no igrali smo loše u sva tri dvoboja. Ja ću prvi priznati da nisam igrao na potrebnoj razini", izjavio je vezni igrač londonskog Chelseaja.

"Čak nismo ni pripremili teren za Laurenta Blanca. Moramo početi sve graditi od temelja. Nijedan igrač nije želio ovakvu noćnu moru. Nadali smo se, ali smo sve upropastili", dodao je Malouda.

Naravno, uz zbivanja izvan terena teško se bilo usredotočiti samo na nogomet, kaže: "Na površinu je vrlo naglo izbilo previše negativnih stvari. Zaokupile su nas pogrešne teme, a ne pripreme i morali smo platiti cijenu toga".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2010. u 23:20
    pravda je spora ali je dostizna
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2010. u 14:41
    da je irska upala umjesto francuza,prosli bi daleko bolje od tricolora
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2010. u 14:32
    Irska? je li rekao Irska? gdje je tu Irska?
    Obrisan korisnik