Nogomet

"Brazilci ne vole čileansku agresivnost"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 28.06.2010.
"Brazilci ne vole čileansku agresivnost"
Foto: Davor Sajko

Ogled Brazila i Čilea u osmini finala Svjetskog nogometnog prvenstva najavili su i posebno zainteresirani Dinamovi nogometaši, Etto i Pedro Morales...

Svjetska smotra u Južnoafričkoj Republici prati se i u Dinamovoj svlačionici, a Brazilac Etto i Čileanac Pedro Morales posebnu će pažnju pridavati večerašnjoj utakmici, kada će se u izravnom dvoboju susresti njihove zemlje.

Brazilu je pripala uloga favorita, no Čile je svojim nastupima stekao brojne simpatije. Etto ipak vjeruje da njegovi sunarodnjaci neće podbaciti: "Neće nam biti lako jer su Čileanci agresivni, a Brazilci ne vole takav nogomet".

"Ipak, uspijemo li ih primiriti, vjerujem da ćemo doći do željenog rezultata. Zato prognoziram 2:0 za Brazil", izjavio je Etto za službene stranice maksimirskog kluba.

Pedro Morales, s druge strane, ima povjerenja u nogometaše s kojima je odradio dio priprema. Izbornik Marcelo Bielsa nije ga uvrstio među 23 putnika, ali Čile je spreman iznenaditi, kaže Dinamov veznjak.

"I ja vjerujem u dobar rezultat, recimo 2:1 za nas. No, suspendirana su nam dvojica igrača, Waldo Ponce i Gary Medel, a to bi nam mogao biti hendikep", istaknuo je Pedro Morales.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!