Nogomet

Marquez: "Sreća nije na našoj strani"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 28.06.2010.
Marquez: "Sreća nije na našoj strani"
Foto: EPA

Meksički su se reprezentativci od Svjetskog prvenstva oprostili porazom od Argentine, a Rafael Marquez i Carlos Salcido nisu mogli ne spomenuti nedostatak sreće...

Dvoboj Argentine i Meksika u osmini finala svjetske smotre na jugu Afrike pripao je izabranicima Diega Maradone, a El Tri tako je peti put zaredom ispao u osmini finala.

"Ne možemo biti sretni ovakvim raspletom i povratkom kući. Igrali smo dobro i žrtvovali smo mnogo toga. Očito ni to nije bilo dovoljno. Sreća nije na našoj strani", požalio se Barcelonin Rafael Marquez, jedan od nositelja igre meksičke reprezentacije.

"Isto tako treba reći da nismo bili dovoljno ubojiti u napadu. Ovo je još jedan neuspjeh, ali valjda ćemo jednog dana izboriti i to četvrtfinale", dodao je Marquez.

Slično razmišlja i njegov sunarodnjak Carlos Salcido: "Ispali smo premda smo zaigrali vrlo dobro i organizirano. Pokušali smo se suprotstaviti argentinskoj igri i sve je dobro funkcioniralo do prvog pogotka".

A taj je pogodak Carlos Tevez postigao iz očiglednog zaleđa. "Nije se bilo lako oporaviti od toga. Ali i to je nogomet, sreća igra svoju ulogu. Ovoga je puta bila na argentinskoj strani, a ne na našoj", zaključio je Salcido.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!