Nogomet

Predsjednik FFF-a podnio ostavku

Ivana Strahija • ponedjeljak, 28.06.2010.
Predsjednik FFF-a podnio ostavku
Foto: EPA

Predsjednik Francuskog nogometnog saveza (FFF), Jean-Pierre Escalettes, podnio je ostavku na svoje mjesto, nakon debakla francuske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.

Jean-Pierre Escalettes podnio je ostavku na mjesto predsjednika Francuskog nogometnog saveza, javljaju službene internetske stranice FFF-a. Nakon što je Francuska u Južnoafričkoj Republici ispala iz natjecanja u skupini A, k tome se sramoteći žestokim svađama unutar reprezentacije, Escalettes nije vidio drugog izbora.

U svojoj izjavi kaže: "Tijekom vikenda sam razmišljao o ovome i konzultirao se s izabranim kolegama, suradnicima i članovima obitelji. Smatram svojom dužnošću da podnesem ostavku na poziciju predsjednika Francuskog nogometnog saveza."

"Prihvaćam svoj dio odgovornosti, a moja je odluka vođena željom za očuvanjem i olakšanjem razvoja institucije kojoj služim već desetljećima s nesmanjenim žarom. Ostavku šaljem 2. srpnja."

"Napravit ću svakako analizu razloga fijaska naše reprezentacije u Južnoafričkoj Republici. Sastavit ću po tom pitanju izvješće koje ću u petak predstaviti kolegama u Saveznom nogometnom vijeću. U međuvremenu, neću odgovarati na upite medija", zaključio je Escalettes.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 23:42
    a malo vuce onako na markovica... e da je ista vijest sa njim na slici
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.06.2010. u 23:39
    E sad nam je stvarno lakše...
    Obrisan korisnik