Nogomet

Aragones ponovno kritizira

Mihaela Bradovski • utorak, 29.06.2010.
Aragones ponovno kritizira
Foto: HB-Press-Agency

Bivši izbornik Španjolske, Luis Aragones nije siguran u to da će Furija stići do pobjede nad susjednim Portugalom. Prema njegovom mišljenju, sadašnji kadar nije na razini onoga kojeg je vodio i s kojim je stigao do naslova prvaka Europe...

Aragones ne vidi velik napredak u odnosu na poraz od Švicarske, te ga ne bi čudilo kada bi večeras Portugalci dobili bez previše muke. "Nisam optimističan. Portugal ima vrhunsku momčad i ovoj će Španjolskoj biti izrazito teško."

Pomaci su neznatni kada se usporede s ciljevima su si Španjolci zadali. "Napravili su nekoliko koraka naprijed, najveća im je snaga posjed lopte, no dođe li Portugal u taj položaj sigurno će pobijediti. Ne glatko, ali dovoljno komotno."

Bivši se izbornik od pozitivnog lika posljednjih mjeseci prometnuo u najvećeg kritičara. Njegovo konstantno traženje slabosti Del Bosqueovom sastavu više ne pronalazi povratne komentare.

"To što misli moj prethodnik samo je jedno od brojnih mišljenja. Nemam ništa reći na to", kratak je i jasan bio sadašnji španjolski izbornik.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik30.06.2010. u 02:52
    Brb,ser,drip,kenj... Sad je on odveo momčad do naslova i odmah proradila taština i ego.A osim toga,ova Španjolska igra sve samo ne bunker,imaju najveći broj udaraca prema vratima,i posjed lopte 60% po utakmici.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2010. u 02:31
    tek sad vidim kolika muda je imao ovaj luckasti starac. del bosQue ima i jaču ekipu od njegove, a igra s 2 zadnja vezna i villom na krilu. aragones je car, senna, silva i 2 špice, je*eš bunker i eto naslova. svaka mu čast!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik30.06.2010. u 00:06
    kak su stari ljudi zlonamjerni, pa to je strašno... Čovjek izgara od ljubomore, ne bi me čudilo da navija da Španjolci što prije ispadnu. Sramota.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik29.06.2010. u 13:19
    stvarno je ovi aragones zasluzia nadimak mudrac,dosadia je vise svima
    Obrisan korisnik