Nogomet

Defoe za Capellov ostanak

Mihaela Bradovski • četvrtak, 01.07.2010.
Defoe za Capellov ostanak
Foto: EPA

Napadač Tottenhama, Jermain Defoe misli da Fabio Capello ne bi trebao dobiti otkaz na mjestu izbornika Engleske. Jednako tako, volio bi kada bi takvog razmišljanja bili i ostali reprezentativci...

Engleska je jug Afrike napustila nakon najvećeg poraza na svjetskim prvenstvima, a otočki su se mediji odmah okomili na talijanskog stručnjaka i njegov kadar. Bez obzira na tragični završetak SP-a Defoe stoji iza izbornika.

"Riječ je o stručnjaku koji je to u pravom smislu riječi, osvojio je važne trofeje i nagrade i zna kako raditi s velikim igračima. Gledam li na sebe, dao mi je priliku i vjerujem da sam je iskoristio u susretu sa Slovenijom."

U razgovoru za The Guardian Defoe je otkrio kako se nada da će uz izbornika stati i ostali reprezentativci, a dio neuspjeha pripisao je pritisku.

"Možda je sve ovo posljedica pritiska s kojima su mnogi u ovoj vrsti morali živjeti i igrati. Prihvaćam kritike prema nama jer znam da se od ove grupe igrača očekivalo puno više. Vidio sam slike djece koja su plakala nakon Njemačke i znam kako im je bilo."

"Volio bih misliti kako njegov ostanak, bez obzira na sve rečeno, žele i ostali u momčadi. To je sve što imam reći o stvarima koje se ne tiču mene osobno. Osjećamo se kao da bi nas svi trenutno voljeli zamijeniti s drugima. Ali s kim? Svi će ovi igrači dati sve od sebe da dokažu kako nisu preko noći postali loši nogometaši."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!