Nogomet

Nespremni Kaka "dao sve od sebe"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 05.07.2010.
Nespremni Kaka "dao sve od sebe"
Foto: EPA

Vezni igrač Real Madrida i brazilske reprezentacije, Kaka, kaže da je u Južnoafričkoj Republici pružio svoj maksimum nakon sezone protkane zdravstvenim problemima...

Brazil se od Svjetskog prvenstva oprostio u četvrtfinalu, a jedan od nositelja igre, Kaka, ističe da jednostavno nije mogao ponuditi više.

"Dao sam sve od sebe. Borio sam se i stvarno pokušavao. Međutim, s obzirom na stanje u kojem sam došao, bilo je to vrlo složeno Svjetsko prvenstvo", rekao je član Kraljevskog kluba.

Naime, njegove ozljede nisu bile u potpunosti sanirane, a reprezentativni liječnik Jose Luiz Runco tvrdi da je Kaka istrčao na teren samo zbog važnosti cijelog događaja. "Da se nije radilo o svjetskoj smotri, Kaka uopće ne bi bio u kadru. Ali silno je želio igrati", kaže.

Nespremni Kaka ipak nije skrivao razočaranje nakon što ih je Nizozemska poslala kući: "U Brazilu su mnogi sada tužni, no nitko nije tužniji od nas igrača. Nažalost, u Brazilu su očekivanja uvijek visoka i kada ne osvojimo naslov to stvara frustracije".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.07.2010. u 23:42
    Ma dao je on p*** materinu.Preplaćena razmažena zvijezda.Tek nešto malo simpatičniji od C. Ronalda,ali ne previše.
    Obrisan korisnik
  • Zoky-kc05.07.2010. u 17:31
    Ma on je nespreman zadnje 2 godine.
    Zoky-kc